Vi levererar helhetslösningar inom:
Utveckling, Management, HR, Drift och förvaltning, Upphandling & Social media

IT Utveckling

Bygg rätt från början
Utveckling handlar om att skapa en större nytta än vad som finns idag. Det kan vara digitalisering eller en förändring som effektiviserar ett flöde.
Tillsammans så hittar vi de viktigaste åtgärderna i Er verksamhet så effektiviteten och nyttan ökar.

Vi jobbar med tex. stora nyttor som digitalisering av sjukvården i Sverige, nya logistiklösningar globalt till digitala utbildningar. Ingen projekt är för litet eller för stort.
Vi drivs att hjälpa våra kunder.

Management

För att komma framåt behövs det drivna seniora projektledare med helhetsperspektiv.
Vi identifierar områden för effektivisering, tillväxt, besparing av kostnader och projektledare som kan driva Era kommande projekt. Vi har gediden erfarenhet från Industri, Vård, Tillverkning, IT, Grossist, Telecom samt fler områden.

Vi kan även leverera IT-förvaltningstjänster såsom projektledning och Driftledare för att lösa återkommande problem i dina system.
För att kunna ge rekommendationer till förbättringar och optimering. Vi kan minska risken för fel och minska systemets driftstopp.

Vi har kompetenta tekniker som kan hantera dina uppgraderingar. Vårt mål är att öka din tillgänglighet, effektivitet och minska kostnaderna för varje enhet, system och funktion i organisationen.

HR

Behöver ni rektytera?
Vi är specialister på att hitta rätt komeptens för era behov. Ni kanske har ett behov för en tidsperiod och där hjälper vi er att hitta en lösning som passar behovet. Vi hjälper även till med avtals och upphandling samt stöttar via konsulter.

Upphandling

Vi erbjuder tjänster inom både lokala, nationella och globala upphandlingar.

Våra upphandlare kan störra med i stort sätt alla typer av upphandlingar, från att hitta dem till att författa ansökan åt Er. Varje ansökan kräver ett engagemang från våra kunder då det oftast är krävande att skriva ansökningarna.

Social Media & Hemsidor

Med genomtänkt innehåll, strategisk annonsering och strukturerat arbete ökar vi målgruppens engagemang och når era uppsatta mål – oavsett om ni behöver hjälp med sociala medier från ett helhetsperspektiv eller vissa utvalda delar.

Idag har foto och film stor genomslagskraft i digitala kanaler, snyggt innehåll får till och med algoritmerna att höja på ögonbrynen! Med foto och film kan ni väcka känslor och förmedla en personlighet som är svår att förmedla med endast ord. 
En hemsida exponerar era tjänster eller produkter dygnet runt oavsett var kunderna befinner sig. Vi skapar moderna och användarvänliga hemsidor i WordPress och dessutom har vi en grym känsla för design och layout, alltid on-brand..